Ráczné Szőke Ildikó

 
HR-vezető, Európai Központi Bank

„Tapasztalatom szerint mind a szakmai, mind a magánéletben folyamatosan feszegetjük a határainkat, mert ez a fejlődésünk kulcsa: így vagyunk rendkívüli teljesítményre képesek és így tudunk megfelelni, vagy akár túl is szárnyalni környezetünk szerteágazó elvárásait. Azt érzékelem, hogy a fejlődés, a növekedés iránti igény a kor előrehaladtával nem csökken, sőt… Viszont nyilvánvalóan jobban igénybe vesz bennünket fizikai szinten, és időnként mentálisan, érzelmileg egyaránt.

A health coaching arra ad lehetőséget, hogy strukturált és minőségi időt fordítsunk magunkra. Felismerjük és reflektáljunk azokra a területekre, amelyek figyelmet vagy akár változtatást igényelnek annak érdekében, hogy hosszabb távú céljaink elérése ne sérüljön vagy legalábbis ne menjen az egészségünk rovására.

Mangel Berény health coach ebben a reflektálásban nyújtott hasznos támogatást annak érdekében, hogy a szükséges változásokat tartósan és fenntartható módon tudjam beépíteni az életmódomba. Mindenkinek ajánlom, aki számára fontos az energiaszintjének, kiemelkedő teljesítményre való képességének megőrzése a mentális és fizikai egészség fenntartásával párhuzamosan.”