Affidea

Affinity, Fidelity, Idea – azaz érzékenység, hűség, újító szellem. Ezen a három pilléren nyugszik az Affidea mintegy 30 éves munkája, melyeknek köszönhetően a legnagyobb hazai képalkotó diagnosztikai szolgáltatóvá, valamint a magyar magán- és vállalat-egészségügyi piac meghatározó szereplőjévé válhatott.

Az Affidea ma már nemcsak hazánk, de Európa piacvezető magánegészségügyi szolgáltatója is: 16 ország több mint 280 egészségközpontjában évente 14 millió képalkotó vizsgálatot végezve lát el 7 millió pácienst. Munkatársai körében 9000 szakembert van, közülük az orvosok száma meghaladja a kétezret.

A Health Coach Központ stratégiai egészségügyi partnere az Affidea.

Tovább a weboldalra

MediLine

A MediLine Magyarország legnagyobb, legdinamikusabban fejlődő, bio- és reformélelmiszerek, illetve gyógytermékek kereskedelmével foglalkozó cége. Az egyetlen olyan vállalkozás a piacon, amely a nagy- és kiskereskedelmen kívül étrend-kiegészítők, élelmiszerek és kozmetikumok gyártásával, importjával és disztribúciójával is foglalkozik.

A MediLine nagykereskedelmi raktáráruháza, közel 15 000 féle termékkel, hosszú évek óta megbízhatóan szolgálja ki a hazai viszonteladókat, professzionális felhasználókat, szolgáltatókat és a lakossági vásárlók előtt is nyitva áll. A MediLine a Magyarországon elérhető legszélesebb áruválasztékot kínálja bio- és reformélelmiszerekből (azon belül is gluténmentes, laktózmentes, diabetikus, paleolit, makrobiotikus stb. termékekből), étrend-kiegészítőkből, gyógyhatású készítményekből, gyógynövényekből, gyógyvizekből, gyógy- és biokozmetikumokból, továbbá aromaterápiás készítményekből, babaápolási cikkekből és még számtalan más, az egészséghez kapcsolódó termékkategóriából.

Diéta Life Market néven pedig kiskereskedelmi hálózat segítségével juttatja el az egészséges termékeket a fogyasztók részére. A Health Coach Központ a Mediline-t és a Diéta Life Marketet ajánlja az egészséges táplálkozás támogatására.

Tovább a weboldalra

Perfect Smile

A Perfect Smile Fogászat nagy szakmai tapasztalattal rendelkező klinika, mely több mint két évtizedes múltat és több ezer elégedett pácienst tudhat magáénak. Budapest egyik legszebb, legmodernebb és innovatív berendezésekkel felszerelt szakrendelőjébe várjuk kedves betegeinket. Magasan képzett, nemzetközi tapasztalattal rendelkező fogorvosaink a leghatékonyabb módszerek alkalmazásával segítenek bármilyen típusú fogászati problémája precíz és gyors megoldásában, mindezt megfizethető áron.

Dr. Balsai Tamás klinikaigazgató és csapata minden egyes fogászati gondra holisztikus szemlélettel néz. Az igazgató elmondása szerint már egy páciens mozdulatai, aktivitása és tartása is nagyon sokat elárul. A rossz táplálkozás, a helytelen életmód, a kevés alvás, a legyengült immunrendszer és a nem kielégítő szájüregi mikrobiom miatt a legtöbben veszélyeztetettek vagyunk, és egyértelmű, hogy mindezek a szájüregben jelentkező problémákkal is kölcsönhatásban állnak.

A Health Coach Központ a Perfect Smile Fogászatot ajánlja az egészséges szájüreg fenntartására.

Tovább a weboldalra

Ensana Thermal Hotel

Az egészség és wellness oázisa Budapest szívében. A gyönyörű Margitszigeten fekvő, a város zajától elszigetelt wellnessparadicsom csupán egy karnyújtásnyira található a magyar főváros nyüzsgő forgatagától. A népszerű metropolisz és a legendás gyógyfürdő kikapcsolódási lehetőségek végtelen sorát kínálja.

A Health Coach Központ az Ensana Thermal Hotelt ajánlja az egészséges kikapcsolódásra.

Tovább a weboldalra

ELTE PPK

A Pedagógiai és Pszichológiai Kar az ELTE egyik legfiatalabb és legdinamikusabban fejlődő kara, mely 2003-ban kezdte meg működését több szakterület egyesülésével. A kétezres évek elején az egyetem vezetése önálló karrá emelte a pedagógiai, a pszichológiai, valamint a sport- és egészségtudományi szakterületet.

Az ELTE BTK Pszichológiai Intézete, pedagógiai tanszéke, a Tanárképző Főiskolai Kar egyes részei, valamint az ELTE Tanárképzési és -továbbképzési Koordinációs Központ integrációjával így létrejött a Pedagógiai és Pszichológiai Kar, ahol 2003 szeptemberében indult el az oktatás. 

A Health Coach Központ és az ELTE PPK egyre szorosabb együttműködésében olyan képzéseket, projekteket indítunk el, amelyek az egészségtudatos életmódot támogatják.

Tovább a weboldalra

Gyalogolj.hu

Az ember gyaloglásra termett: a lépés az eredeti emberi mértékegység. A nordic walking (magyarul északi gyaloglás) lényege, hogy egy pár speciális bot és egy különleges gyaloglási technika segítségével eddzük egész testünket. Ez az a sport, amit bárki, bárhol, bármikor végezhet, nincsenek mellékhatásai, és szinte felsorolni is lehetetlen mennyi pozitív hozadéka van. További előny, hogy a természetben, a friss levegőn alacsony a fertőzésveszély, így esetleges járványok idején is bátran tudunk edzeni.

Koltai András testépítő, fitnesz és nordic walking edző, túravezető segítségével bárki megismerheti és könnyedén elsajátíthatja a sportos gyaloglás különböző technikáit. A Health Coach Központ a Gyalogolj.hu lelkes támogatója. Tegyük meg együtt a fontos lépéseket!

Tovább a weboldalra

Explorers – Felfedezők

Amikor beszállsz egy hajóba, elengeded a partot, az ismertet, a biztosat. Belépsz egy másik világba. Innentől úton vagy: a Te utadon. Megtanulhatsz még jobban evezni, erősítheted karjaidat, hátadat és osztozhatsz a gyerekek örömében. Vagy elcsendesülhetsz. Élvezheted az élet szépségét. A figyelmeddel felfedezhetsz: a természetet, útitársaidat és önmagadat. Ki tudja? Közben mi tesszük a dolgunkat, biztonságban elkísérünk. És a túra végén talán kicsit boldogabban szállsz ki a partra. Felfedezünk kívül és belül.

A Health Coach Központ már tesztelte az Explorers hazai és külföldi kajaktúráit, és boldogan ajánlja.

Tovább a weboldalra

Havervagy.hu

Azért hoztuk létre a Havervagyot, hogy sok jó programon és bulin vehessünk részt jó fej emberek között, és élvezhessük a közösség megtartó erejét. Mára kezdeményezésünkből 14 év alatt egy 35 000 fős nagy közösség jött létre, több mint 1 000 rendezvénnyel.

Nagyon sokféle programon vehetsz részt velünk. Havonta vannak házibulijaink, emellett „klikkmentes” (ahol mindenki helyét és asztaltársaságát négyfős asztalokhoz sorsoljuk) összejöveteleket, könyv- és filmklubokat, valamint kirándulásokat is szervezünk.

A Health Coach Központ nagyon fontosnak tartja a közösséghez való tartozás egészségtámogató hatását – ezért is ajánljuk mindenkinek, hogy próbálja ki valamelyik Havervagy-rendezvényt!

Tovább a weboldalra