Péterné Marosy Katalin

 
health coach, coach, fitness instruktor, közgazdász

Munkámat alapvetően két ellenpólus határozta meg: a mérnöki szemlélet és a támogató, az egyén fejlődésére fokuszáló vezetői hozzáállás.

Vezetői pályám során elsődlegesen a stratégiai gondolkodás, a strukturált fejlesztési program adta meg a sikeres működés alapját.

Ugyanakkor az őszinte, érdekmentes figyelem, a munkatárs valós céljainak és fejlődési igényének megértése, és azoknak a vállalati célokkal való összehangolása vezetett a hatékony team munkához.

Hiszek az egyén szabadságában a vállalati kereteken belül is, abban, hogy mindenkinek meg kell találnia azt a működési területet és formát, ami elvezeti a sikeres, jól végzett munka öröméhez, így adva esélyt a kiegyensúlyozott, boldog élethez.

És láttam számtalan esetben azt is, hogy ez nem mindig sikerül. Ha valaki lecsúszik erről az útról, jó, ha gyors és értékes segítséget kap. Azért szavaztam a health coaching-ra, mert ez az összetett tudás és szemlélet képes pontosan ezt a támogatást nyújtani. Ezen a területen különösen jól tudok építeni arra a tapasztalatra is, amit a szabadidős sport egészségmegőrző szerepéről megtanultam és megtapasztaltam.

Pályám során hazai, és külföldi vállalatoknál (Belgium, Bosznia, Szerbia, USA, Románia) egyaránt szereztem vezetői, felsővezetői gyakorlatot. Erősen eltérő vállalati és kulturális környezetben volt lehetőségem megtapasztalni az egyénre ható folyamatok általános hatásait.

Karrier

2012–2020Carmeuse Central Europe, magyar és európai leányvállalatok ügyvezetője, stratégiai partner
2008–2012Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt., vezérigazgató
2000–2008Carmeuse Hungária Kft, ügyvezető, kereskedelmi igazgató
1993–2000YTONG Hungary Kft, régióvezető, sales support
Tégla- és Cserépipari Vállalat, művezető, építésvezető, marketingvezető

Főbb végzettségek

Neosys Coaching Akadémia, coachképzés

International Sporttrainer Academy, személyi edző

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Közgazdaságtan Tanszék; University of Buffalo; MBA mérnököknek (1999-2001)

Pollack Mihály Műszaki Főiskola, szakmérnök

Pollack Mihály Műszaki Főiskola, építész