MediLine

 

A MediLine Magyarország legnagyobb, legdinamikusabban fejlődő, bio- és reformélelmiszerek, illetve gyógytermékek kereskedelmével foglalkozó cége. Az egyetlen olyan vállalkozás a piacon, amely a nagy- és kiskereskedelmen kívül étrend-kiegészítők, élelmiszerek és kozmetikumok gyártásával, importjával és disztribúciójával is foglalkozik.

A MediLine nagykereskedelmi raktáráruháza, közel 15 000 féle termékkel, hosszú évek óta megbízhatóan szolgálja ki a hazai viszonteladókat, professzionális felhasználókat, szolgáltatókat és a lakossági vásárlók előtt is nyitva áll. A MediLine a Magyarországon elérhető legszélesebb áruválasztékot kínálja bio- és reformélelmiszerekből (azon belül is gluténmentes, laktózmentes, diabetikus, paleolit, makrobiotikus stb. termékekből), étrend-kiegészítőkből, gyógyhatású készítményekből, gyógynövényekből, gyógyvizekből, gyógy- és biokozmetikumokból, továbbá aromaterápiás készítményekből, babaápolási cikkekből és még számtalan más, az egészséghez kapcsolódó termékkategóriából.

Diéta Life Market néven pedig kiskereskedelmi hálózat segítségével juttatja el az egészséges termékeket a fogyasztók részére. A Health Coach Központ a Mediline-t és a Diéta Life Marketet ajánlja az egészséges táplálkozás támogatására.