Kreiter Éva

 
HR-igazgató, Dreher Sörgyárak

„A legjobb pillanatban talált meg a health coaching lehetőség. Éppen kezdtem kifogyni a saját megoldásokból, amikor beindult közös folyamatunk Kocsis Viki health coachcsal. Az ő szakmai támogatása, objektív tükre és holisztikus szemlélete nagyon sokat segített számomra egészségügyi céljaim elérésében. A célom nem a megvalósítás maga, hanem az odavezető, reálisan kivitelezhető terv megalkotása, kipróbálása, az akadályozó tényezők azonosítása és kiiktatása.

Viki segített motiváltnak maradni a folyamat során és élvezni magát a közös munkát is. Viki és a mögötte álló csapat komplex egészként kezeli az egészséget, mint témakört és szerintem ez hiánypótló, és – így a pandémia közepén – persze nagyon aktuális is. Sokat tanultam magamról, az engem érintő kérdések szakmai hátteréről, valamint eszközöket és tudást is kaptam a folyamat során ahhoz, hogy tartani tudjam az irányt később is, önmagam.

Az, hogy elkezdjünk így gondolkodni magunkról, az egészségünkről, 40 fölött szerintem kötelező! Addig érdemes elkezdeni, amíg még minden nagyjából jól működik. Az egészséges életmódnak nagyon nagy szerepe van a későbbi megelőzésben és az egészség megőrzésben. Én ezért is kezdtem bele.”